Levent

İnci Diş Levent Diş Kliniği


levent diş sağlığı merkezi
incidiş diş sağlığı merkezi
levent diş tedavi merkezi
levent incidiş diş sağlığı merkezi
levent ağız ve diş sağlığı merkezi
levent diş sağlığı merkezi incidiş diş sağlığı merkezi levent diş tedavi merkezi levent incidiş diş sağlığı merkezi levent ağız ve diş sağlığı merkezi

Adres

Telefon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cumartesi : 09:00 – 21:00
Pazar: 10:00 – 18:00

İnci Diş Levent Ağız ve Diş sağlığı hastanesi İnci markasının 2. Şubesi olarak 2014 yılında Leventin merkezinde hizmete açılmıştır. Modern ve konforlu dizaynı, 13 tedavi ünitesi, 1 ameliyathanesi ve alanında uzman diş hekimleri ile 550 m2’lik modern çalışma alanıyla Kağıthane – 4. Levent – Maslak – Atatürk Oto Sanayii bölgesinin en önemli diş kliniklerinden birisidir. Bulunduğu konum dolayısıyla hastaların en yakın diş hastanesi olarak adlandırdığı İnci Diş Levent, bünyesinde bulundurduğu çağrı merkezi sayesinde hızlı randevu sistemi ile gerçekçi ve net bilgiler verip hastalara ücretsiz ön muayene olma gibi bir imkân sağlamıştır. Modern üniteleri, uzman diş doktorları, deneyimli asistanları ile kullanılan yüksek kalite, Avrupa menşeili implant ve tedavi ürünleriyle İstanbul’un en gözde ağız ve diş sağlığı merkezlerinin başında gösterilen İnci Diş Levent yerli ve yabancı hastaların yeni ve etkili tedavi yöntemleriyle tüm diş sorunlarını tedavi edebilen bir diş merkezidir. .

Levent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilk açıldığı dönemlerde günlük ortalama 70 hasta bakarken, günümüzde bu sayıyı 3 katına çıkararak günlük ortalama 200’e yakın hasta bakmaya başlamıştır. Bunun sebebi daima kaliteli hizmet prosedürlerini eksiksiz uygulaması ve tamamen hasta odaklı profesyonel bir ekiple çalışmasıdır. Hastalarına ücretsiz muayene imkanı sunan İnci Diş Hastanesi, aynı zamanda hastaların deneyimli ve alanında uzman hekimler tarafından detaylı planlama yapılmasına olanak sağlamıştır. Bu sayede en doğru endikasyonları hastalara vererek bölgenin tercih edilen diş merkezi olmuştur.

İnci Diş Polikliniği, sektöre 28 personelle başlamış ve gün geçtikçe büyüyüp gelişerek çalışan sayısını 41’e yükseltmiştir. Operasyonlarda kaliteli malzeme kullanımı, yeni nesil cihazlar, uzman hekimler ve modern çalışma alanlarıyla farklı branşlar için tasarlanmış 13 ünitesi, son teknoloji tıp ekipmanları ile haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Hafta içleri ve cumartesi günleri sabah 09.00 itibariyle hizmet vermeye başlamakta olup, akşam 21.00 itibariyle kapanış yapmaktadır. Pazar günleri acil servis olarak 10.00-18.00 arası çalışmaktadır.

Alanının en başarılı hekimleri ile çalışan İnci diş Levent, tüm tedavi bölümlerine sahiptir. Oral Diagnoz ve Radyoloji, Genel Anestezi, Endodonti, Ortodonti, Pedodonti, Periodontoloji, İmplant Cerrahisi, Ağız, Diş ve Çene cerrahisi, Zirkonyum Kaplama, Hollywood Smile, Diş Beyazlatma, Gülüş Tasarımı, Protez ve Restoratif ve bunun gibi birçok alanda hizmet vermektedir. Bunların yanı sıra İnci Diş, uzmanlaşmış diş doktorları ve kendisine ait laboratuvara sahip olduğu için tedavi sürecini hızlı bir şekilde tamamlamaktadır.

Farklı ülkelerden gelip İnci Diş’i tercih eden yüzlerce yabancı hastayı bünyesinde ağırlayan, tedavisini profesyonel ve eksiksiz bir şekilde tamamlayıp, ülkesine memnuniyetle dönmesini sağlayan İnci Diş, uluslararası başarılara da imza attığını kanıtlamıştır. Diş hekimliğine farklı ve yeni bir bakış açısı kazandırmayı ve uluslararası alanda ülkesini en iyi şekilde temsil etmeyi başarmıştır. Sağlık turizminde öncü kliniklerden biri haline gelen Levent İnci Diş Hastanesi, adını yabancı ülkelere tanıtmayı hedefleyip bu alanda özveri ile çalışmaya devam etmektedir.

Her konuda yüksek başarı elde etmiş olan İnci Diş Levent, en zor vakalarda bile en iyi sonuçları elde etmiştir. Hastaların her zaman önce sağlığını göz önünde bulundurarak hareket edilmiş ve içeriye giren her kişi için özel ilgi ile muayene ve tedavi yapılmıştır. Hasta memnuniyet anlayışını benimseyen İnci Diş Levent her zaman kurallarını bozmadan her yıl daha başarılı olarak ilerlemeye devam etmektedir. Haftanın her günü oldukça yoğun olan İnci Diş Levent kliniği bulunduğu bölgenin gözdesi olarak kalmayı hedeflemiştir.

    Detaylı Bilgi Almak İçin Formu Doldurun

    Ad Soyad

    Cep Telefonu

    Mesajınız

    whatsapp logo
    X

    İnci Diş
    Çevrimiçi

    Merhaba 👋, Görüşmeyi başlatmak için "formu doldurun". Hayalinizdeki görünüm sizi bekliyor! 👇👇