Bahçeşehir

İnci Diş Bahçeşehir Diş Kliniği


Bahçeşehir Diş Kliniği
Bahçeşehir İncidiş Diş Tedavi merkezi
Bahçeşehir Diş Tedavi Merkezi
Bahçeşehir İncidiş Diş Kliniği
Bahçeşehir İncidiş Kliniği
Bahçeşehir Diş Kliniği Bahçeşehir İncidiş Diş Tedavi merkezi Bahçeşehir Diş Tedavi Merkezi Bahçeşehir İncidiş Diş Kliniği Bahçeşehir İncidiş Kliniği

Adres

Telefon

Pazartesi – Cumartesi : 09:00 – 20:00
Pazar: Kapalı

İnci Diş Bahçeşehir 2018 yılında hizmet vermeye başlamış ve bulunduğu bölgenin merkezi konumunda yer almaktadır. 240 m2’lik modern çalışma ortamı ile yerli ve yabancı hastalara hizmet vermektedir. Farklı branşlar için tasarlanmış 4 ünitesi, modern tıp aletleri ve yüksek kalite tedavi ekipmanlarıyla bölgenin en yoğun talep alan diş kliniğidir. Koşulsuz hasta memnuniyetine önem veren Bahçeşehir İnci Diş hastanemiz’ de ücretsiz muayene, kişisel konsültasyon, en doğru planlama ve analiz ve bir çok tedavi seçenekleri bulunmaktadır.

İnci Diş Bahçeşehir şubemiz’de yapılan en yaygın tedaviler;

Ve birçok işlem yapılmaktadır.

Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek hastalarına en hızlı tedavileri sunmaktadır. Haftanın 6 günü açık olan Diş hastanemiz randevulu veya randevusuz gelen tüm hastalarına sağlıklı ve doğal gülümseme sahibi olmanın imkânını sunmaktadır.

Alanının en başarılı hekimleri ile çalışan İnci Diş her konuda yüksek başarı elde etmiş ve elde etmeye devam etmektedir. Hastaların her zaman önce sağlığını göz önünde bulundurarak hareket edilmiş ve içeriye giren her kişi için özel ilgi ile muayene ve tedavi yapılmıştır. Hasta memnuniyet oldukça önemseyen İnci Diş Bahçeşehir her zaman kurallarını bozmadan her yıl daha başarılı olarak ilerlemeye devam etmektedir. En iyi hizmeti vermek için çalışan diş polikliniğimiz her zaman daha iyi olmak için çabalamaktadır.

Bahçeşehir İnci Diş Sağlığı Merkezi, merkezi konum, kaliteli hizmet ve modern yapısıyla ilk açıldığı günden itibaren hastaların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Kliniğe gelen hastalar öncelikli olarak ücretsiz muayene hizmetini alabilirler. Yapılacak işlemlerin belirlenmesi dâhilinde, tedavi süreci başlar. Bahçeşehir İnci Diş Hastanesi’nde bulunan son teknoloji tedavi ekipmanları ile tedaviniz tamamlanır. Teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip eden Bahçeşehir İnci Diş’te yapılan tedavinin, başarısız olma olasılığı yok denilecek kadar azdır.

İlk hizmete açıldığı dönemlerde yani 2018 yılında, günde ortalama 30 hasta bakan İnci Diş Bahçeşehir şubesi, günümüzde bu sayıyı 3 katına çıkarmayı başarmıştır. Deneyimli ve alanında uzman hekim kadrosu, iş motivasyonu ve bilinci yüksek personeliyle hastalarına haftanın 6 günü durmaksızın hizmet vermektedir.

İnci Diş’in en önemli şubelerinden bir tanesi olan Bahçeşehir İnci Diş polikliniği, sağlık turizmi alanında da kendini daima geliştirmiş ve ülkemize farklı ülkelerden tedavi amacıyla gelen yabancı hastalara, eşsiz deneyimler yaşatmayı başarmıştır. Uluslararası çalışmalara imza atmış ve ülkemizi, sağlık sektöründe, dışarıya karşı en iyi şekilde temsil etmiştir. Misafir hastaların konaklama ve transfer işlemleriyle dâhi yakından ilgilenmiş ve hastalara konforlu bir tedavi süreci hizmeti sunmuştur.
İnci Diş, her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Bu denli hızlı büyümesinde ve gelişmesindeki en önemli unsur özveridir. İlk şubesini Başakşehir’de açan İnci Diş’in dördüncü şubesi olarak 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Bahçeşehir kliniği de aynı iş prensibi ile işlemektedir. Her gün hızla büyüyen ve gelişen dünyaya ayak uydurmayı ve uluslararası platformlarda yer almayı hedefleyen bir kurum olarak, hız kesmeden çalışmalarına devam edecektir. İnci markası, yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmayıp tüm dünyada bilinen bir marka haline gelmeyi hedeflemektedir.

Kurumsallaşmaya ve profesyonelleşmeye inanan İnci Diş ailesi; hedeflerini ve amaçlarını strateji, gelişim, operasyon koordinasyonu altında yürütmeye aynı gelişim ve istek ile devam etmeyi hedeflemekte ve bu alanda çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

    Detaylı Bilgi Almak İçin Formu Doldurun

    Ad Soyad

    Cep Telefonu

    Mesajınız

    whatsapp logo
    X

    İnci Diş
    Çevrimiçi

    Merhaba 👋, Görüşmeyi başlatmak için "formu doldurun". Hayalinizdeki görünüm sizi bekliyor! 👇👇